زندگی گاهی اوقات خیلی سخت میشه، اینکه حواست به همه چیز باشه، مراقب همهی جزییات باشی و بعد وسط یه سری مسایل که تو هیچ کنترلی روش نداری هم گیر کنی...
شاید اما بعضی چیزا رو میشه آسون گرفت
بعضی کارا رو میشه خوشمزهتر انجام داد
اینجا قراره که ما با هم دیگه یاد بگیریم لقمههامونو آسون بگیریم!
با پنیر اسپاد مانی ماس که هم خیلی خوشمزهست و مثه همه محصولات مانیماس سالمه قراره یاد بگیریم برای همهی اعضای خانواده خیلی سریع و ساده غذاها و دسرهای خوشمزه درست کنیم.
کافیه روی هر پنجره کلیک کنید، هم ویدیو رسپی و هم دستور پخت این سادههای خوشمزه رو بخونید و دانلود کنید...
سمبوسه پنیری
دسر شیشه ایی
سوپ پنیر و بروکلی
ساندویچ ترد و پنیر
سالاد مرغ چیلی
املت پنیری
تست گرانولا
چیز کاپ کیک پنیری
ساندویچ
نودل پنیری
سمبوسه پنیری
سیب زمینی آبپز 3 عدد متوسط
پیازچه خورد شده ½ فنجان
نمک/فلفل/زردچوبه به میزان لازم
پنیر اسپاد 4 قاشق غذاخوری
نان لواش 4 عدد
روغن سرخ کردنی به میزان لازم
برای تهیه سمبوسه خوشمزه پنیری ابتدا سیب زمینی های ابپز شده را پوست میگیریم و با کوشت کوب به خوبی میکوبیم تا به شکل پوره سیب زمینی دربیاند.
پیازچه های خورد شده، نمک، فلفل،زردچوبه را به سیب زمینی اضافه کرده و به خوبی مخلوط میکنیم.
سپس پنیر اسپاد را به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مواد یکدست شود.
حالا ماده میانی سمبوسه آماده است و باید نان های لواش را آماده کنیم. برای این منظور نان های لواش را به صورت طولی با عرض دلخواه برش می زنیم
بهتر است از نان لواش نرم استفاده کنیم
مقداری از مایه میانی سمبوسه را ابتدای نان قرار می دهیم و نان را به شکل مثلث جمع می کنیم.
ماهیتابه را روی حرارت قرار می دهیم و روغن می ریزیم تا داغ شود
حالا سمبوسه ها را در روغن قرار می دهیم تا به صورت یکنواخت سرخ شوند.
نوش جان!
دسر شیشه ایی
پنیر اسپاد 1 بسته
بیسکوییت ساقه طلایی 5-6 عدد
سیب 1 عدد
دارچین 1 قاشق چایخوری
کشمش 1 قاشق غذاخوری
موز 1 عدد
عسل به میزان لازم
سس کارامل 1 قاشق غذاخوری
سیب و موز را به اندازه ی دلخواه برش میزنیم
بیسکوییت ساقه طلایی را با چنگال پودر میکنیم و کنار میگذاریم
پنیر اسپاد را هم میزنیم تا بافت نرم و یکدستی به دست آید
در شیشه های درب دار به صورت لایه ایی پنیر و پودر بیسکوییت میریزیم در یکی از ظرف ها موز و عسل یکی سیب و دارچین و کشمش و یکی سس کارامل میریزیم و لایه ی پنیر و بیکسوییت را مجدد تکرار میکنیم
این دسر را تا چند روز در یخچال میتوان نگهداری کرد و هر وقت دوست داشتید نوش جان کنید
سوپ پنیر و بروکلی
پیاز 1 عدد
کره به میزان لازم
آرد سفید 1 قاشق غذاخوری
شیر 1 فنجان
کلم بروکلی خورد شده 1 و نیم لیوان
عصاره مرغ 1 بسته
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
پنیر اسپاد 3 الی 4 قاشق غذاخوری
ابتدا پیاز را به نگینی خورد میکنیم و در قابلمه مناسب با کره تفت میدهیم آرد را اضافه میکنیم و کمیتفتمیدهیم تا خامی آرد گرفته شود
شیر را کم کم در چند مرحله میریزیم و هم میزنیم تا مواد یکدستی به دست آید
بروکلی های خورد شده را در قابلمه ریخته و اجازه میدهیم تا به به جوش آید در این مرحله عصاره ی مرغ، نمک و فلفل و پنیر اسپاد را به سوپ اضافه کرده و به مدت 30 دقیقه با شعله ی ملایم میپزیم
ساندویچ ترد و پنیر
این ساندویچ آسون و خوشمزه خیلی زود آماده میشه یه لایه پنیر و وسط دوتا بیسکوییت ترد میکشیم و سرو میکنیم (میتونیم مقداری مغزیجات هم بهش اضافه کنیم)
سالاد مرغ چیلی
پنیر اسپاد 1 بسته
پیازچه خورد شده 2 قاشق غذاخوری
فلفل سبز 4 عدد
جعفری خورد شده 2 قاشق غذاخوری
مرغ ریش ریش 1 پیمانه
نمک/فلفل سیاه/فلفل پرک به میزان لازم
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
پیازچه،فلفل سبز و جعفری ها را ریز خورد میکنیم
مرغ ریش ریش و پنیر اسپاد را به ترکیب اضافه میکنیم و به خوبی هم میزنیم تا ترکیب یکدستی به دست آید
نمک، فلفل، فلفل پرک و روغن زیتون را میریزیم و مخلوط میکنیم
سالاد مرغ ما آماده است
میشه این سالاد رو با نونهای مختلف و سبزیجات یا چیپس و بیسکوییت ترد و... به عنوان وعده ی اصلی یا میانوعده سرو کرد.
املت پنیری
گوجه فرنگی 2 عدد
تخم مرغ 4 عدد
پنیر اسپاد 3 قاشق غذا خوری
نمک به میزان لازم
روغن به میزان لازم
گوجه ها را به صورت حلقه ایی برش میزنیم و در تابه ی روغن که از قبل داغ شده میریزیم مقداری نمک میزنیم و اجازه میدهیم گوجه ها کمی نرم شوند.
حالا تخم مرغ ها را اضافه میکنیم وقتی کمی پخت به ارامی زرده ها را روی سطح گوجه ها پخش میکنیم و پنیر اسپاد را اضافه میکنیم وقتی پنیر کمی نرم شد سرو میکنیم.
تست گرانولا
نان تست 3 برش
تخم مرغ 2 عدد
شیر 1 فنجان
گرانولا 4 قاشق غذاخوری
شکلات تلخ خورد شده 1 قاشق غذاخوری
بادام زمینی 1 قاشق غذاخوری
توت فرنگی 3 عدد
پنیر اسپاد 2 قاشق غذاخوری
روغن سرخ کردنی به میزان لازم
ابتدا تخم مرغ ها و شیر را در ظرفی مناسب با چنگال به خوبی هم میزنیم (در صورت تمایل میتوان مقداری وانیل هم اضافه کرد)
نان تست را به مواد اماده شده آغشته میکنیم و در تابه با شعله ی متوسط سرخ میکنیم
یک لایه پنیر اسپاد را روی تست ها میکشیم و گرانولا، شکلات تلخ، بادام زمینی یا توت فرنگی را روی پنیر میریزیم.
تست ها را متناسب با زائقه ی شخصی خود می تواید با میوه، آجیل، خشکبار یا عسل و سیروپ های مختلف درست کرده و یک میان وعده ی خوشمزه نوش جان کنید.
چیز کاپ کیک پنیری
بیسکوییت ساقه طلایی 1 بسته
کره 50 گرم
پنیر اسپاد 1 بسته
پودر ژله توت فرنگی 3 قاشق غذاخوری
برای درست کردن این چیز کیک خوشمزه بیسکوییت ها را با وردنه پودر میکنیم و کره آب شده را به آن اضاف میکنیم و کنار میگذاریم
پودر ژله را با 1 فنجان آب جوش قاطی میکنیم و به پنیر اسپاد اضافه میکنیم و حسابی هم میزنیم
حالا بیسکوییت ها را کف قالب کاپ کیک به صورت فشرده به ارتفاع 2 سانت میریزیم و روی آن مخلوط مواد پنیر و ژله را میریزیم و به مدت 1 الی 2 ساعت در یخچال قرار میدهیم و به شکل دلخواه تزیین کرده و نوش جان کنید
ساندویچ
نان تست 6 برش
پنیر اسپاد 3 قاشق غذاخوری
تخم مرغ آبپز 2 عدد
گوجه فرنگی 1 عدد
نمک به میزان لازم
ژامبون 2 ورق
کاهو به میزان لازم
فیله مرغ ریش ریش 3 قاشق غذاخوری
نخودفرنگی 2 قاشق غذاخوری
این ساندویچ های ساده سریع و خوشمزه میتونن یه میانوعده ی جذاب برای بچه ها باشن
یک طرف نان ها را یک لایه پنیر اسپاد میکشیم و برای لایه ی میانی میتوانیم از ترکیب
1-تخم مرغ آبپز، گوجه فرنگی و نمک و در صورت تمایل فلفل سیاه
2-ژامبون و کاهو
3-مرغ ریش ریش و نخود فرنگی
استفاده کنیم
نوش جان
نودل پنیری
نودل 1 بسته
کره 25 گرم
پنیر اسپاد 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
یک بسته نودل را به مدت 10 دقیقه در آب میجوشانیم و سپس آبکش میکنیم
در یک تابه کره را آب میکنیم و 2 قاشق پنیر اسپاد و نمک و فلفل را اضافه میکنیم
نودل ها را در تابه میریزیم و هم میزنیم و سرو میکنیم